Otthoni munka végzéséhez ötletek

Szeretnél pénzügyileg független lenni? Szeretnél a mindennapi munkábajárás nyűge helyett otthoni munka formájában, kényelmesen dolgozni? Elvesztetted az állásod, esetleg nyugdíjas, fogyatékkal élő, GYESen lévő kismama vagy? Szerintem segíthetek!

 2x2 linktár

 

Sikerprogram, 2x2 Linkstart 

Valós otthoni munka, távmunka!

  

Önnek pénzügyileg stabil a helyzete?

 

Vagy ügyeskednie kell, hogy fenntartsa az eddigi életszínvonalát?

 

Próbálkozott már az Internet segítségével pénzt keresni, de eddig nem sikerült?

 

Miért annyira nehéz megfelelő otthoni munka lehetőséget találni?

 

Miért van annyi átverés az otthoni munka területén?

  

Ha Önt érdekli egy valós, tényleg működő otthoni munka, akkor nem fontos tovább olvasnia!

 

 Adja meg nevét és Email címét, és levélben tájékoztatom a részletekről! (feliratkozás után kap egy megerősítő levelet, ne feledje megerősíteni a feliratkozást!)

  

Név:
Email:
Keresztnév:
Skype:

 

 Sajnos az interneten már nagyon sok átverés is van.

  

Legtöbbje nem valós otthoni munka, hanem csak pénzgyűjtés, piramis, pilóta játék.

 

A piramis önmagában nem büntetendő. A legtöbb szervezeti felépítés, amellyel az életben találkozhatunk, piramisban épül. Ha egy cég felépítését nézzük, akkor van egy vezérigazgató, ezután a különböző osztályvezetők, igazgatók vannak. Ezek alatt a részlegvezetők, a csoportvezetők és végül az alkalmazottak. Ha ezt ábrázoljuk grafikusan, akkor egy piramist fogunk kapni, vagyis egy háromszöget mely felfelé csúcsosodik.

 

De ha az államra gondolunk, ugyan ez a szervezeti felépítés jellemzi. Nézze csak meg a Miniszterelnöktől lefelé haladva.

 

 A pilótajátékot szokták még piramisjátéknak is nevezni. Törvénytelen és büntetés jár érte annak, aki ilyet szervez, és annak is, aki csak részt vesz benne.

 

Nézzük, hogy mik a legfőbb jellemzői:

 

 • Legtöbbször nincs értékesítés, mert nincs termék. Ha van, akkor is jelentéktelen ahhoz képest, mint amit be kell fizetni.
 • A kifizetés fentről lefelé haladva történik.
 • Soha nem kerülhet egy új munkatárs a felette levőknél magasabb szintre, lehetetlen az előzés, bármennyi munkát fektet is bele.

 

A pilótajátékok csatornáin csak pénz áramlik. Ha van áru, akkor annak az értékét a befizetett összegek többszörösen meghaladják.

 

Mi ilyen ajánlattal nem terhelünk senkit, valós otthoni munka és pénzkereseti lehetőséget ajánlunk!

 

Hogyan tud kielégítő otthoni munka lehetőséget találni?

 

Otthoni munkát, amellyel sokan meg vannak elégedve?

 

A jelenlegi gazdasági helyzet fontos jellemzője a növekvő munkanélküliség. Nem csak hazánkban, hanem szerte a világban megfigyelhető, hogy állások, munkahelyek szűnnek meg. Ezrek kétségbeesve figyelik az eseményeket, és visszasírják a régi időket. Csakhogy azok már nem jönnek vissza.

 

A változás nem szükségszerűen rossz, sőt a változás nagyon fontos a fejlődéshez. Ha foggal-körömmel ragaszkodunk a régihez, hogyan akarjuk befogadni az újat?

 

Mennyire szabad Ön a munkahelyén? Mennyire engedi a főnöke, hogy önállóan cselekedjen? A munkahelyek manapság már nem garantálnak semmit.

 

Ha jelenleg munkanélküli, esetleg van a családjában, a környezetében olyan ember, aki elveszítette a munkáját, akkor mindenképp ajánlom figyelmébe ezt a remek otthoni munka lehetőséget.

 

  Sokat kutattam az elmúlt években, hogy interneten végezhető otthoni munka lehetőséget találjak.

 

A legtöbb ajánlatnak az lett a vége, hogy vegyek valamit  és majd akkor megváltom a világot.

 

Nekem egy valódi, ténylegesen működő internetes otthoni munka ajánlatom van az Ön részére!

 

Nálunk tisztességesen dolgozni kell, de higgye el nekem, meghozza az eredményt!

 

Azt sem garantálhatom, hogy az internetes otthoni munka Önt 1-2 hónap alatt gazdaggá teszi!

 

Viszont ha Ön szorgalmas, hajlandó tanulni és legfőképpen dolgozni, akkor én megadok minden segítséget ahhoz, hogy Ön megtalálja számításait az internetes otthoni munka végzésében!

 

Sokan szeretnének komoly pénzt keresni, próbálkoznak interneten különböző üzletekkel, de a komoly bevétel valahogy elmarad. Az általam ajánlott otthoni munka garantálom, hogy meghozza a várt komoly jövedelmet. Hogy mennyi idő alatt, az a befektetett munka függvénye.

 

Név:
Email:
Keresztnév:
Skype:

 

 Mi a megoldás?

 Amit ajánlok, az egy kipróbált, jól felépített üzleti modell, a Network Marketing.

 

Maga a Network Marketing üzleti modell az 1950-es években indult el, és az elmúlt 20 évben egyre fejlődik. Az utóbbi évtizedben világszerte 91%-kal nőtt az általa generált forgalom.

 

Napjainkban  Network Marketing egyre nagyobb teret hódít, már több mint 100 ország, és kb 53 millió ember vesz aktívan részt valamilyen hálózati üzletben. Az elmúlt évben 30 milliárd dollár forgalmat generáltak csak az USA-ban, és több mint 100 milliárd dollárt világszerte.

 

Először is, tisztázzuk le: a Network Marketing nem pilótajáték, nem átverés, és nem működésképtelen pénzkereseti forrás. Ezt azok aggatták rá, akik képtelenek voltak sikereket elérni benne.

 

A Network Marketing egy olyan hálózati elven működő vállalkozás, ami sok kis alvállalkozásból áll, és mint ilyen, igenis életképes!

 

Az alapelve egyszerű: a termékek közvetlenül a fogyasztóhoz való eljuttatása a fő cél, kihagyva a reklámcsatornákat, a nagykereket, és a többi közbeeső állomást.

 

Az anyacég fog egy saját, márkásított terméket, vagy éppen valaki más termékét, és egy fogyasztói csoporton keresztül, az ismerősi ajánlás elvén, eljuttatja azt a fogyasztókhoz.

 

Ezért, a terméket továbbértékesítő alvállalkozóinak, akik valójában a fogyasztók közül kerülnek ki, a haszonkulcs egy jó részét visszaosztja jutalék, és ösztönző bónuszok formájában.

 

 Ez egy szabad vállalkozási forma, melyben átlagemberek, nagyobb pénzbefektetés, üzleti tapasztalat, vagy iskolai végzettség nélkül is képesek arra, hogy kiemelkedő jövedelemhez jussanak, mindezt otthoni munka formájában dolgozva.

 

Természetesen szükség van némi képzésre ahhoz, hogy sikeresen és hatékonyan építhesse az üzletét.

 

 Amikor egy profit látunk, bármilyen területről is legyen szó -sport, üzlet, művészet, stb.- megcsodáljuk a teljesítményét. De elgondolkodott-e valaha azon, hogy ő hogyan kezdte? Milyen volt a legelső nap, amikor elkezdte azt, amiben később mesterré vált? Ön szerint már első nap profi volt? Kizárt. Mindent meg kellett tanulnia, és természetesen segítséget is kapott ahhoz, hogy elérjen eddig.

 

 A Network Marketingben az Ön felett lévő csapat minden tagjának anyagi érdekében áll, hogy segítsen Önnek, támogassák az üzletépítésben. Higgye el, örömmel fogják segíteni a munkáját, ráadásul ingyen. A pénzbefektetése tényleg nevetségesen alacsony, néhány tízezer forint, viszont hatalmas megtérülésre számíthat majd, amikor otthoni munka végzése eredményeként kiépült az üzlete.

 

Képzelje el, milyen lehet, ha álmai házában él, az álomautóját vezeti, és olyan életstílusban él, amelyre mindig is vágyott. Hogy minőségi időt tölt el szeretteivel, értelmes és kihívásokkal teli munkát végez, és azáltal keres jövedelmet, hogy segít más embereknek megvalósítani saját álmaikat. Ez bizony valósággá válhat, ha egy otthoni munka formájában irányított Network Marketing üzletet épít.

 
Napi 3-4 óra ráfordítással jövedelmező üzletet építhet ki a saját otthonában, kényelmesen. Ön dönti el, mikor dolgozik, és kikkel. A Network Marketing nagyszerűen összeegyeztethető a családi kötelezettségekkel, és a személyes igényekkel.

 

Csak egyszer kell stabilan felépíteni az üzletet, melyből folyamatosan áramló jövedelemhez jut függetlenül attól, hogy később aktívan dolgozik-e vagy sem.


Mind a Network Marketing, mind pedig az otthoni munka drámai növekedésnek indultak az utóbbi időben. Nem számít, hogy hány egyetemi diplomája van, vagy esetleg még érettségije sincs. Nem számít a neme, kora, vallási és faji hovatartozása, eddigi tapasztalatai, mindenképpen passzív jövedelmet építhet.

   

A Network Marketingnek 2 nagyon fontos jellemzője van:

  Az egyik, hogy alacsony a belépési költség. Néhány tíz, esetleg százezer forinttal kész üzletet kap, amelyet ha megfelelően épít tovább, komoly passzív jövedelmet mondhat magáénak.

 

A másik pedig, hogy az üzleti rendszer jól áttekinthető, könnyen alkalmazható mindenki által. Ezen felül az Ön felett lévő embereknek mind érdekük, hogy hatékonyan átadják a tudásukat, megtanítsák mindenre és segítsék a munkáját, hiszen az Ön sikereiből ők is részesülnek, passzív jövedelem formájában.

 

Mi az, ami egy Network Marketing vállalkozást vonzóvá tesz?

 • Bárki végezheti kortól, nemtől, iskolai végzettségtől függetlenül
 • Korlátlan lehetőséget rejt magában mindenki számára
 • Alacsony a kockázat
 • Rugalmas munkaidő szerint dolgozhat, otthoni munka formájában
 • Passzív jövedelem biztosítja a megélhetést
 • Önállóság - mindenki a saját maga főnöke
 • Új kapcsolatokra tehet szert
 • Rendszeres képzések állnak rendelkezésre
 • Kész üzleti terv segíti az otthoni munka végzését
 • Megbecsülés, elismerés jár minden apró sikerért

 

 Ezek nem csak holmi leírt frázisok, hanem a valóság.

 

Ha elvesztené a munkáját, mennyi ideig tudná biztosítani a családja számára az eddigi életszínvonalat, vagy akár csak a mindennapi megélhetést?

 

Nos, akkor választhatsz!

 

Munkahely vagy Network Marketing ??? 

 

 - A munkahely bármikor megszűnhet, a Network Marketingben örökös jogot szerezhetsz, ami ráadásul örökölhető is. 

  - Egy munkahelyen fix órabérért vagy teljesítménybérért dolgozol, a Network Marketingben jutalékot fizetnek akkor, amikor jogosult vagy rá, és hogy mennyit, az csak rajtad múlik. 

  - Egy munkahelyen soha nem kereshetsz annyit, mint a vezetőség! A Network Marketingben bármikor többet kereshetsz, mint a szponzorod. 

  - Egy munkahelyen a teljesítő képességed a határa a fizetésednek. A Network Marketingben az információ és a tudás elsajátításának és átadásának a sebessége határozza meg   a jutalékodat. 

  - Egy munkahelyen a továbbképzés kevesebb szabadidővel és plusz költséggel jár. A Network Marketingben a továbbképzések többnyire ingyenesek és munkaidőben elsajátíthatóak.

  - A munkahely általában egy adott helyhez kötött, ahova nap, mint nap be kell járnod, ami szintén plusz idő és plusz kiadás. A Network Marketing vállalkozásban ott dolgozhatsz, a saját otthonodból irányíthatod, és nem vesztegetsz el fölösleges időt sem.

 

ltoztasson most, hogy nehogy késő legyen! Kezdje el építeni a saját Network Marketing üzletét, és érezze jól magát ebben az otthoni munka formájában végzett tevékenységben!

 

Tehát ha felkeltettem az érdeklődését, akkor töltse ki az alábbi feliratkozási űrlapot és én küldöm Önnek a konkrét információkat. (Ne feledje megerősíteni a feliratkozást! Nézze meg a spam mappát is, mert linket tartalmaz a levél, ami miatt lehet, hogy a spam mappában landol!)

 

Név:
Email:
Keresztnév:
Skype:
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 1
Heti: 18
Havi: 153
Össz.: 56 486

Látogatottság növelés
Oldal: Sikerprogram
Otthoni munka végzéséhez ötletek - © 2008 - 2020 - gabesz-otthonimunka.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »